Rýžový olej

Rýžový olej antioxidant, zdroj vitaminu E a omega kyselin, působí na snížení cholesterolu, zpevňuje a zvyšuje pevnost pokožky, vhodný jako paleo strava, zdroj antioxidantů, kouřový bod až 215°C, vhodný pro teplou i studenou kuchyni.

Rýžový olej a jeho účinky:

  • zdroj omega kyselin
  • antioxidant
  • kouřový bod 215°C
  • zpomaluje tvorbu vrášek a zpružňuje pokožku
  • ze všech olejů nejvíce účinně snižuje cholesterol
  • zlepšuje výkon při fyzické zátěži
  • obsahuje skvalen
  • odstraňuje chronickou únavu
  • povzbuzuje činnost srdce a trávení
  • zlepšuje vidění díky obsahu polyfenolů
  • působí jako prevence civilizačních chorob
  • více

Použití: pro teplou i studenou kuchyni, na smažení, pečení, do salátů v péči o pokožku

Skladování: suché chladné a temné místo

Možnosti řazení