Výsledek hledání pro výraz
Všechny kategorie
    Menu Zavřít

    GDPR a ochrana osobních údajů

    GDPR a ochrana osobních údajů

    INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

    Naši milí zákazníci,

    dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, jakož i z Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), pro nás vyplývá řada povinností týkajících se ochrany Vašich osobních údajů a Vám práva, o nichž Vás tímto chceme informovat.

    Společnost František Vévoda - MAVEP, se sídlem Malá Dlážka 1531/17 750 02 Přerov, identifikační číslo: 10636587, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném C 24636 vedená u Krajského soudu v Ostravě (dále jen „správce“), zpracovává osobní údaje při prodeji výrobků a poskytování služeb. Tímto vás informujeme jak s Vašimi osobními údaji nakládáme a jaká práva jako subjekt údajů máte.
    1.    Údaje zpracovávané na základě souhlasu
    Při poskytnutí Vašeho souhlasu se zpracováním osobních údajů zpracováváme následující osobní údaje:
    - identifikační a adresní údaje (jméno a příjmení, adresa, název firmy, IČ a DIČ) +  kontaktní údaje (telefonní a e-mailové spojení),
    a dále údaje o vašich nákupech jako je přehled zboží nebo služeb , které jste si objednali a také Vašich požadavků v souvislosti s objednávkou.
    Jaké jsou důvody pro zpracování vašich osobních dat:
    Údaje zpracováváme na základě Vašeho dobrovolného souhlasu, který máte právo kdykoliv odvolat. Údaje jsou zpracovávány po dobu, na kterou byl souhlas udělen, a nebo do chvíle, než je Váš souhlas odvolán.
     

    Komu údaje zpřístupňujeme a předáváme
    Jestliže nebylo v textu Vámi podepsaného souhlasu výslovně uvedeno jinak, Vaše osobní údaje dále nepředáváme třetím subjektům, mimo subjekty, které pro nás zajišťují související činnosti, zejména zasílání obchodních sdělení, nabídek a informačních textů.
    2.    Údaje zpracovávané o zákaznících v e-shopu https://mavep.cz
    Jaké údaje zpracováváme ?
    O zákaznících našeho e-shopu zpracováváme následující osobní údaje:
    -    identifikační a adresní údaje (jméno, příjmení, adresa, název firmy, IČ a DIČ) + kontaktní údaje (tel. kontakt, e-mail),
    -    údaje k platbě (číslo účtu),
    a dále také údaje o zboží, které si zákazníci objednali, včetně historie požadavků, žádostí a stížností.

    Jaké jsou důvody pro zpracování a jak dlouho údaje zpracováváme
    Vaše údaje zpracováváme z důvodu plnění kupní smlouvy, zejména abychom zákazníkům mohli zaslat zboží a komunikovat s nimi ohledně objednávkek. Další důvod je plnění právních povinností, stanovených zejména daňovými předpisy. Údaje elektronického kontaktu využíváme z důvodu oprávnění uvedených v zákoně č. 480/2004 Sb., o některých službách informačních společností, ve znění pozdějších předpisů, pro zasílání obchodních sdělení. Zasílání obchodních sdělení mohou jejich příjemci kdykoliv zakázat.
    Údaje platební, kontaktní a adresní osobní, dále údaje o objednaném zboží včetně reklamací budou zpracovávány po dobu trvání smlouvy a po dobu kdy mohou být uplatněny práva z vadného plnění. Identifikační, adresní údaje budou dále zpracovávány z důvodu právní povinnosti správce. Identifikační a kontaktní údaje mohou být prodávajícím zpracovány po dobu, po kterou s tím zákazník vyjádří souhlas. A také po dobu uchovávat osobní údaje použité pro účely kupní smlouvy ve vztahu k orgaánům činným v České republice jako je Finanční úřad nebo Policejní složky.
    Komu údaje zpřístupňujeme a předáváme
    Vaše osobní údaje předáváme pouze subjektům, které pro nás zajišťují související činnosti, zejména doprava objednaného zboží, zasílání nabídek a informačních sdělení. Vaše osobní údaje žádným dalším osobám nezpřístupňujeme.
     
     3.    Práva subjektu údajů dle platné právní úpravy
    V souladu s platnou právní úpravou a obecným nařízením o ochraně osobních údajů máte tato práva:
    -    právo na přístup k osobním údajům, které společnost  František Vévoda - MAVEP zpracovává,
    -    právo na opravu, resp. doplnění údajů v případě, že by byly údaje zpracovány nesprávně nebo nepřesně,
    -    právo na výmaz osobních údajů,
    -    právo na omezení zpracování,
    -    právo na přenositelnost údajů,
    -    právo vznést námitku,
    -    právo nebýt předmětem automatizovaného individuálního rozhodování s právními či obdobnými účinky, zahrnujíce i profilování.
    - kromě výše uvedeného máte též právo podat stížnost u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů se sídlem Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha

    7.
    V případě dotazů nebo jiných žádostí ohledně zpracovávání Vašich osobních údajů se na nás můžete kdykoli obrátit písemně na adrese Drogerie Nový, se sídlem Palackého třída 79 612 00 Brno,  nebo e-mailem na adrese gdpr@drogerienovy.cz